Zoeken:

Vandaag werd in Mediahuis Antwerpen, in aanwezigheid van minister Dalle, een gloednieuwe abonnementsformule voor jongeren voorgesteld: -26 plus.

Jongeren hebben honger naar nieuws. Hun eigen weg vinden in het nieuwsaanbod is echter niet altijd eenvoudig. Jonge mensen vinden de dagelijkse nieuwsstroom vaak overweldigend. Ze hoeden zich voor fake news en gaan op zoek naar kwalitatieve journalistiek met voldoende duiding. Er is bij jongeren bereidheid om te betalen voor nieuws, maar zij willen niet ‘vasthangen’ aan de beperking van een abonnement op één nieuwsmerk. Daarom lanceert Mediahuis vanaf 25 september een gloednieuwe en laagdrempelige abonnementsformule voor jongeren en jongvolwassenen: -26 plus.

Dit is -26 plus:

  • een handige leesformule met 1 toegang tot de 5 nieuwsmerken van Mediahuis
  • een abonnement kost slechts 1 euro per week, is maandelijks opzegbaar en de prijs blijft 3 jaar geldig
  • met de formule -26 plus kunnen jongeren en jongvolwassenen tot 26 jaar onbeperkt alle online artikels lezen van De Standaard, Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en De Gentenaar, ongeacht of men doorklikt vanuit Instagram, Facebook, TikTok of surft op de websites of in de apps van de 5 nieuwsmerken
  • je leest met een persoonlijke login die men niet kan sharen

Meer weten of ken je iemand die in aanmerking komt voor -26 plus? Je vindt alle info op plus.be/min26.