Zoeken:

Adverteren

The new age of advertising

Mediahuis biedt adverteerders een breed portfolio van sterke lokale en internationale mediamerken. De combinatie van een verfijnd advertentiebereik en een kwalitatieve selectie van data opent de wereld voor slimme, datagedreven campagnes.

Ads & Data

Ads & Data is de nationale regie van Mediahuis, Telenet/SBS, Pebble Media en Proximus. Samen bundelen wij sterke lokale en internationale mediamerken met de kracht van kwalitatieve data. Om uw boodschap op het juiste moment bij de juiste mensen te brengen. Met bereik en precisie. Met Ads & Data.

Neem contact met ons op

Rekruteren via Jobat.be

Rekruteren via Jobat Media? Hier vind je alle informatie en technische specificaties omtrent rekruteren via Jobat.be.

Neem contact op met Jobat.be

Zimmo

Zimmo is de 360°-partner voor de huizenzoeker en de vastgoedprofessional in België. Met het merk Zimmo bundelen we meer dan 120.000 vastgoedzoekertjes op onze site, zimmo.be en bereiken we meer dan 6,2 miljoen bezoekers per maand. Dagelijks publiceert Zimmo ook het meest recente vastgoedaanbod in de 4 nieuwsmerken van Mediahuis: Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Daarnaast geven we informatiedossiers omtrent bouwen, renoveren en kopen of investeren in vastgoed uit.

Tarieven en technische info vind je terug op onze Zimmo.be pagina.

Tarieven Zimmo.be

Technische specificaties

Meer info omtrent aanleveren van advertenties, advertentiemateriaal en briefingsdocumenten vind je terug op onze technische pagina.

Technisch specificaties