Zoeken:

Eenvoudig inloggen bij alle nieuwsmerken van Mediahuis

Waarom moet ik opnieuw inloggen? We hebben een update gedaan van onze systemen. Je account is nu een Mediahuis-account geworden. Door deze update werd je helaas automatisch uitgelogd. Je zal eenmalig opnieuw moeten inloggen met je bestaande e-mailadres en wachtwoord.

Wat is Mediahuis? Mediahuis is een mediabedrijf. Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en De Gentenaar maken deel uit van Mediahuis.

Wat is een Mediahuis-account? Met het e-mailadres en wachtwoord van je Mediahuis-account kan je inloggen op de websites en in de apps van deze vijf nieuwsmerken. Ook in de webshops plaats je vlot een bestelling met je Mediahuis-account.

Wat zijn de voordelen van een account? Met je account lees je als abonnee onbeperkt alle artikels of proef je als ingelogde gebruiker van plusartikels. Bovendien neem je snel deel aan wedstrijden en acties, krijg je toegang tot extra functies en beheer je makkelijk je gegevens en voorkeuren.

Heb je al een account bij één van de merken van Mediahuis? Dan is dit account een Mediahuis-account geworden. Met dit e-mailadres en wachtwoord log je voortaan in bij alle nieuwsmerken van Mediahuis.

Nieuwsblad ›

De Standaard ›

Gazet van Antwerpen ›

Het Belang van Limburg ›

Bovendien kan je de inloggegevens van je Mediahuis-account ook gebruiken bij onze Nederlandse nieuwsmerken, zoals De Telegraaf en De Limburger.

Hoe kan ik inloggen? Klik op ‘Inloggen’ op de website of in de app van je favoriete nieuwsmerk. Geef vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in en start met lezen. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’ en kies een nieuw wachtwoord.

Heb je een abonnement? Dan is het belangrijk om in te loggen met het e-mailadres dat gekoppeld is aan je abonnement. Zo herkennen we je als abonnee en krijg je onbeperkt toegang tot alle artikels.

Hoe kan ik een gratis account aanmaken? Klik op ‘Inloggen’ op de website of in de app van je favoriete nieuwsmerk. Klik vervolgens op ‘Maak een account aan’ en vul je gegevens in. Je account is dan bijna klaar. Je hoeft alleen nog maar je e-mailadres te bevestigen via de link die we je mailen.

Hoe kan ik mijn account beheren? Je kan je account beheren op de ‘Mijn account’-pagina. Die vind je hier.

Verandert er iets aan de privacy policy? Op je Mediahuis-account zijn deze aangepaste privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden van toepassing. Met betrekking de bescherming van je gegevens verandert er helemaal niets.