Zoeken:

Mediahuis pakt uit met een baanbrekende nieuwe abonnementsformule. Abonnees van om het even welke Mediahuiskrant krijgen hierdoor gratis en onbeperkt toegang tot alle plusartikels in alle Vlaamse titels van de mediagroep.

Het aantal digitale abonnees van de Mediahuiskranten gaat sinds enkele jaren fors in stijgende lijn. Meer dan 30 procent van de abonnees op De Standaard, het Nieuwsblad, De Gentenaar, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg leest digitaal. De Standaard bereikte reeds vorig jaar het kantelpunt waarop het aantal digitale abonnees groter is dan het aantal abonnementen op de papieren krant. Sterke journalistiek en een optimale digitale leeservaring liggen aan de basis van deze evolutie.

Op 22 oktober schakelt Mediahuis nog een versnelling hoger met haar digitale aanbod. Wie een abonnement heeft op een van de Mediahuistitels, kan zich vanaf die datum gratis registreren als +PLUS-abonnee. Hij of zij krijgt dan, bovenop het bestaande abonnement op de digitale of papieren krant, gratis toegang tot alle plusartikels op de websites en in de apps van de andere Mediahuiskranten.

Koen Verwee, CEO Mediahuis België: “Het succes van onze 5 nieuwsmerken is gebouwd op hun journalistieke kwaliteit en verscheidenheid. Met de nieuwe +PLUS-formule geven we al onze abonnees maximale waarde voor hun geld: ze lopen nooit meer tegen een paywall aan en kunnen op die manier elke dag het nieuws, duiding en de opiniëring in al onze titels volgen.”

Mediahuis maakt van de lancering van +PLUS gebruik om ook nieuwe lezers aan te spreken. Wie nog geen abonnee is, kan voor 1 euro een maand intekenen op +PLUS. Men leest dan 1 krant op een manier naar keuze: elke dag digitaal, elke dag op papier of alleen op papier in het weekend. Bovenop dat abonnement krijgt men gratis toegang tot alle plusartikels van de 4 andere Mediahuistitels.