Zoeken:

Zimmo.be en IPM Group kondigen aan dat activa van Logic-Immo.be samengebracht worden binnen het portfolio van Zimmo. Concreet betekent dit dat Zimmo het merk en de bestaande klanten van de oorspronkelijk Franstalige immowebsite overneemt van IPM Group. Dankzij deze transactie verwerft Zimmo.be een belangrijk aandeel op de woningzoekertjesmarkt in Brussel en Wallonië.

Zimmo, dochteronderneming van Mediahuis groep, is vandaag het op één na belangrijkste immozoekertjesplatform op de Belgische markt en heeft advertenties voor meer dan 110.000 woningen in België en in het buitenland online staan. Dankzij de uitbreiding met het zoekertjesaanbod van Logic-Immo.be zullen de 7,5 miljoen maandelijkse bezoekers van Zimmo en Logic-Immo samen een nog ruimer aanbod aantreffen. Met zijn gebruiksvriendelijke app positioneert Zimmo zich als dé ideale partner om een nieuwe woning te vinden.

De combinatie van Logic-immo.be met Zimmo.be richt zich op de vastgoedmarkt in gans België. Hierdoor zal Zimmo zijn positie versterken als referentie voor particuliere woningzoekers en als één van de belangrijkste partners voor de professionals die huizen, appartementen, gronden, kantoren, handelspanden of parkings te koop of te huur willen aanbieden.

“Dankzij deze overname weet Zimmo zijn marktaandeel in Brussel en Wallonië aanzienlijk uit te breiden. Voor de bezoekers en gebruikers van Logic-Immo.be wijzigt er zo goed als niets omdat de domeinnaam Logic-Immo.be voortaan zal doorverwijzen naar Zimmo.be zodat alle zoekertjes meteen mee verhuizen”, aldus Yves Vanderveken, Business Director Zimmo.

“Door deze overname krijgen de klanten van Logic-Immo.be toegang tot het Zimmo-platform, wat voor iedereen een win-winsituatie is. IPM Group blijft zijn klanten bedienen via zijn nieuwstitels”, verklaart François le Hodey, CEO van IPM Group.

Zimmo BV en IPM Group hebben een akkoord gemaakt waarbij Zimmo het merk en bestaande klanten van Logic-Immo.be overneemt. De overnameprijs van de transactie wordt niet bekendgemaakt.