Zoeken:

Mediahuis marketplaces

Technologie in dienst van de consument

Dankzij hoogstaande technologie, gebruiksvriendelijkheid en waardevolle features bekleden onze marketplaces in België leidende posities op het gebied van onder meer vastgoed en rekrutering.

Leidende marktposities

De marketplaces van Mediahuis bezetten internationaal leidende marktposities op het vlak van vastgoed, automotive, rekrutering en relaties. Het geheim van hun succes: marktkennis, commerciële slagkracht en technologische innovatie. In België scoren we vooral sterk op de immo- en rekruteringsmarkt.

Dromen waarmaken

Marketplaces zijn voor Mediahuis meer dan een louter advertentiemodel. Ze geven eveneens een inhoudelijke meerwaarde aan de grote life events in iemands leven: het zoeken van een woning, een wagen, een job of een partner. Via onze marketplaces helpen we mensen hun dromen waar te maken.

Meerwaarde creëren

De marketplaces van Mediahuis zijn meer dan een hotspot waar louter vraag en aanbod samenkomen. Door extra services aan te bieden, zoals concreet advies, vergelijkingsmodules of verzekeringen, creëren we meerwaarde voor de consument en de adverteerder.

Kracht van technologie

Onze marketplaces zijn top op technologisch vlak. Gebruiksvriendelijke sites, krachtige zoekmachines en up to date databanken zorgen voor een optimale klantenbeleving. Bijzondere aandacht gaat eveneens naar databeveiliging en privacyregels.