VROOM.be

Vind uw auto in een oogopslag.

VROOM.be is hét platform voor tweedehands- en stockwagens. Op de site zijn meer dan 1.000 professionele verkopers actief en kan de consument kiezen uit een aanbod van 30.000 auto’s. Op VROOM.be vindt de surfer naast tweedehandswagens ook nieuws over auto’s en motoren. De redactie test wekelijks tal van nieuwe modellen en doet verslag van de belangrijkste autosalons.

VROOM.be in perspectief

VROOM in de krant
VROOM in de krant

Een tweedehandswagen, een stockwagen of een ander concreet aanbod in de krant? Dat plaats je best in de VROOM-autorubriek onder de vorm van een kaderadvertentie of een zoekertje. Je vindt de VROOM-autorubriek dagelijks terug in De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

Autospecials in de krant
Autospecials in de krant

Drie keer per jaar brengt VROOM een autospecial uit bij De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. De Autosalonspecial, Auto & Lifestyle en Auto & Tips geven een overzicht van het nieuws van de meest courante automerken. Het is de ideale voorbereiding voor een bezoek aan de lokale autoverdeler.

VROOM nieuwsbrief
VROOM nieuwsbrief

De dagelijkse nieuwsbrief van VROOM presenteert het interessantste auto- en motonieuws van VROOM.be.