Jobat

Voor de job van je leven

Jobat.be is het nummer één rekruteringsplatform in België. Werknemers vinden er de job van hun leven, werkgevers de perfecte kandidaat. Online is Jobat.be al jaren hét toonaangevende en innovatieve platform voor online rekruteren, met jobs, carrièretips en bedrijfsinformatie. Werkzoekenden kunnen er ook een eigen profiel aanmaken, hun cv uploaden en een motivatievideo online zetten. Jobat.be biedt crossmediale oplossingen aan om een jobaanbieding te matchen met de beste kandidaten.

Jobat in perspectief

Jobat in de krant
Jobat in de krant

In de Standaard vind je hoofdzakelijk een jobaanbod naar hoger opgeleiden. Voor een job dicht bij huis kan je terecht in Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

Mark Magazine
Mark Magazine

Een crossmediale publicatie, volledig gewijd aan employer branding. Het is een multimediaal platform voor bedrijven die het verhaal achter hun werkgeversmerk in een journalistieke context willen vertellen. Attractief en toegankelijk.

Markmagazine.be
Markmagazine.be

Nog meer nieuws over wat werkgevers bijzonder maakt en werknemers boeit, vind je online op markmagazine.be. Met permanente newsfeeds en actieve links naar social media.