Gazet van Antwerpen

Fier van hier en overal thuis

Gazet van Antwerpen is de grootste krant van de grootste stad van Vlaanderen. Voor deze stad en al haar inwoners wil Gazet van Antwerpen de belangrijkste informatiebron zijn zonder daarbij het nationale en internationale nieuws links te laten liggen. Maar Gazet van Antwerpen is veel méér dan een stadskrant. Met haar drie edities is ze eveneens dé referentiekrant voor de volledige provincie Antwerpen en het Waasland. De jongste jaren heeft Gazet van Antwerpen zich ook op digitaal vlak sterk ontwikkeld. Het aantal digitale lezers stijgt en ook het bereik van de website gva.be gaat in stijgende lijn.

Gazet van Antwerpen in perspectief

Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Gazet van Antwerpen volgt het leven in de stad en de provincie op de voet, biedt een forum voor discussies en wil wegen op het beleid. De krant heeft een zeer divers en breed lezerspubliek.

GVA Regio
GVA Regio

Het regiokatern telt in elk van de drie edities dagelijks acht tot twaalf pagina’s. Daarmee houdt de krant de vinger aan de pols van heel de provincie Antwerpen.

GVA Sport
GVA Sport

Dagelijks een fikse portie sportnieuws, met interviews, scherpe analyses en veel aandacht voor atleten en ploegen uit de provincie. Elke maandag een extra regionale sportbijlage van 16 pagina’s.

GVA.be
GVA.be

Hier krijgt u snel een overzicht van het meest actuele nieuws uit de wereld en de provincie Antwerpen. U vindt er ook de cultuur- en evenementenagenda uit uw regio en tips voor gratis uitjes.

GVA krantenapp
GVA krantenapp

Voor onze abonnees zijn de krant en de bijlagen gratis digitaal beschikbaar op smartphone, tablet en pc. Elke ochtend vanaf 6.30 uur.

GVA nieuwsapp
GVA nieuwsapp

De mobiele nieuwsapp van Gazet van Antwerpen brengt het nieuws van de dag 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Abonnees vinden er ook een selectie van GVA+ artikels.

GVA+ nieuwsbrief
GVA+ nieuwsbrief

De GVA+ nieuwsbrief selecteert voor enkele van de interessantste artikelen en primeurs van de krant van de volgende dag. Abonnees krijgen de nieuwsbrief automatisch in hun mailbox.

Citta
Citta

Op zaterdag is er het eigenzinnige stadsmagazine Citta, met voor de Kempen een aparte editie: Citta Kempen. Boordevol verrassende verhalen over bijzondere mensen en dingen.

De markt
De markt

Op zaterdag bij de krant: een consumentenmagazine met producttests, reisreportages, mode, immo en nog veel meer.

DNA
DNA

Een zaterdagbijlage met boeiende dossiers, analyses, reportages en interviews over onder meer politiek, economie en cultuur.

Billie
Billie

Bomvol leven. Bomvol inspiratie. Dat is Billie, een wekelijkse glossy vol mode, beauty, wonen en lifestyle.