De Standaard

Verwacht het onverwachte

De Standaard staat elke dag garant voor heldere, betrouwbare berichtgeving en kwalitatieve journalistiek. Maar zoals de baseline Verwacht het Onverwachte doet vermoeden, is er meer. Pel één schil van De Standaard en u ontdekt aangrijpende verhalen, verhelderende standpunten en verrassende beelden. De krant bereikt dagelijks 350.000 lezers met betaalde journalistiek; zij hernieuwen jaarlijks in groten getale hun abonnement. De voornaamste reden hiervoor: De Standaard levert wat hij belooft. En dat is: toonaangevende journalistiek.

De Standaard in perspectief

De Standaard
De Standaard

Een betrouwbare bron van nieuws, die op een grondige manier diepte en betekenis geeft aan dat nieuws. De lezer krijgt ook waar hij niet naar op zoek is, maar waarvan hij eveneens niet wist dat het hem kon boeien.

dS Weekblad
dS Weekblad

Ambitieuze journalistiek met een langere adem, belevende reportages, tegendraadse interviews en de beste fotodocumentaires die onder de actualiteit van de dag duiken op zoek naar wat in onze wereld aan het veranderen is.

dS Magazine
dS Magazine

Een gids voor het goede leven, met kwaliteitsvolle reportages en specials over mode, design, reizen, gastronomie en architectuur. Een rist befaamde columnisten – cracks in hun vak – bieden inspiratie.

dS Letteren
dS Letteren

De Standaard is de enige Vlaamse krant met een volwaardige boekenbijlage. De Letteren is al bijna 70 jaar een vaste afspraak voor alles wat in boekvorm verschijnt en wordt door een vaste schare lezers uitzonderlijk hoog gewaardeerd.

dS Avond
dS Avond

Elke werkdag verschijnt om 17 uur een avondeditie in de krantenapp van De Standaard. Op dat ogenblik trekt de redactie een streep in het zand en blikt terug op de belangrijkste nieuwsfeiten.

Standaard.be en dS Nieuws
Standaard.be en dS Nieuws

De website van De Standaard draait 24/7 en brengt het meest wetenswaardige nieuws op een integere manier, op zowel desktop als smartphone. U vindt hier zowel gratis als betalende journalistiek.