Jobat Media is een crossmediaal platform dat alle expertise in huis heeft om elke jobaanbieding te matchen met de beste kandidaten.

Rekruteren is maatwerk geworden waarin het verhaal van de klant meer dan ooit centraal staat. Jobat Media werkt daarom in de breedte én in de diepte: rekruteringscommunicatie, employer branding, de keuze van het juiste rekruteringskanaal, het samenstellen van de meest efficiënte mediamix, online rekruteren … De partners van Jobat Media kunnen rekenen op een perfecte all-in service.

Jobat.be is al jaren hét toonaangevende en innovatieve platform voor online rekruteren. Maar behalve op het web profileert Jobat Media zich ook in de sterke nieuwsmerken van Mediahuis: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Deze aanpak staat garant voor een ongeziene schaalgrootte, met nog meer bereik en een nog gediversifieerder aanbod.

Jobat Media bedacht het Multichannel-concept, waardoor jobs automatisch worden doorgeplaatst op gespecialiseerde vaksites. Handig als een werkgever een bijzonder gegeerd profiel zoekt. Een maximaal bereik en dito respons zijn zo steeds gegarandeerd.

Jobat Media: partners in rekruteren.