Gazet van Antwerpen is de krant van de grootste stad van Vlaanderen. Een stad met uitgesproken autochtone en allochtone gemeenschappen, een enorm aanbod aan cultuur en een sterk economisch hart.

Voor deze stad en haar inwoners wil de krant de belangrijkste informatiebron over lokale, regionale, nationale en internationale onderwerpen zijn.

Maar Gazet van Antwerpen is veel méér dan het dagblad van de metropool. Het is eveneens dé referentiekrant voor de volledige provincie Antwerpen. De regionale redacties verslaan dagelijks de actualiteit van de Kempen en de regio’s rond de steden Mechelen en Lier.

In het weekend krijgt onze lezer een aantal extra’s: het katern Agenda bij de vrijdagkrant (meer dan 50 tips voor tijdens het weekend), het consumentenmagazine De Markt en het stadsmagazine CittA.

Gazet van Antwerpen is er niet alleen op papier. Wat doorheen de dag in en buiten de regio gebeurt, verschijnt razendsnel op de site gva.be. En omdat het belangrijk is dat de lezer het nieuws steeds binnen handbereik heeft, kan je onze krant ook lezen op tablet en smartphone.