Het Nieuwsblad lanceert Après-Tour

Het Nieuwsblad lanceert vanaf zaterdag 5 juli Après-Tour; een digitale avondkrant voor tablet en pc. Elke avond, vanaf 18.45 uur, zal de krant van zaterdag 5 juli tot en met maandag 28 juli de lezers informeren over de voorbije Tourdag.

De digitale Tourkrant grijpt terug naar het verleden waarin de krant Het Volk elke avond na de Tour een krantje op de markt bracht. Een krant die werd verdeeld op kruispunten, aan benzinestations, stations en in restaurants.

Après-Tour is een rijke digitale versie van de krant van weleer. De sportredactie van Het Nieuwsblad koos voor een mix waarin de lezer zowel het wielernieuws van de voorbije rit weervindt, maar stoffeert de tabletkrant ook met puzzels, vraagstukken, cartoons, verhalen.

Blikvangers in Après-Tour worden o.m. het dagelijkse filmpje waarbij we een inkijk hebben in de geheimen van de Lotto-Belisol-ploeg, het audio ritverslag van voormalig radioverslaggever Jos Willems, de analyses van José De Cauwer, de videosamenvatting van de voorbije rit, de wijntips van Alain Bloeykens, het videofragment van een rit uit het verleden.

Après-Tour werkt aanvullend op de dagelijkse Tourkrant, die ook vanaf de start van de Tour in Leeds tot de aankomst in Parijs drie weken lang exclusief deel uitmaakt van het katern Sportwereld.

De digitale krant verschijnt alle dagen, ook tijdens de rustdagen in de Tour én op zondagen. Je vindt de tabletkrant via www.nieuwsblad.be/tourdigitaal.