MH Data Studio wint een Global Media Award!

Luistert u al naar onze Afrit 10 podcasts?

Op dinsdag 2 juni maakte de International News Media Association (INMA) de winnaars van de Global Media Awards 2020 bekend. En jawel! Mediahuis Advertising won de eerste prijs met MH Data Studio in de categorie “Best Idea To Acquire or Retain Advertising Clients”.

 

MH Data Studio bestaat uit een team van data scientists die adverteerders helpen om doelgroepen op maat van hun merk te bouwen. Omwille van Covid-19 werd de ceremonie voor het eerst via een online uitzending georganiseerd, waarin de Jamaicaanse tv-presentator en media-ondernemer Terri-Karelle Reid de winnaars aankondigde en ondersteund werd door commentatoren Chrissy Towle van Google en Earl Wilkinson van INMA.

Recent toegevoegde artikelen

Bekijken
Webinar | Het Autosalon 2021

De zomer is nog maar net begonnen maar toch kijken we stiekem al uit naar de winter van 2021, want op 15 januari 2021 start de 99ste editie van de Brussels Motor Show. Als premium mediapartner organiseerde Mediahuis Advertising samen met Febiac een interessant webinar waarin je te weten komt hoe dit Salon zal verlopen en op welke manier het interessant is om er als adverteerder mee jouw kar aan te hangen.

Cindy Legros (Febiac) vertelt je alles over de organisatie en uitdagingen van deze editie. Dominique Brigé en Frank Duyck gidsen jou onder meer doorheen het uitgebreide media-aanbod dat Mediahuis Advertising speciaal voor dit Salon uitwerkte.