Mediahuis 2x genomineerd voor de AMMA 2020-awards

Luistert u al naar onze Afrit 10 podcasts?

Goed nieuws komt nooit alleen. Dat bewijzen de AMMA nominaties van 2020 alvast. Dit jaar strijden onze collega’s voor gouden medailles in 2 verschillende categorieën. De Standaard dingt mee in de categorie Media Brand of the Year. Mediahuis Brand Studio, Het Nieuwsblad & AXA Bank Belgium doet mee in de categorie ‘Best Use of Native & Content’ met het grootschalig project ‘De Plezantste Gemeente van Vlaanderen’.

Media Brand of the Year

De Standaard heeft in 2019 een zeer succesvolle rit gereden.

Door in te zetten op 3 pijlers (het opbouwen van vertrouwen, het opbouwen van een relatie en het innoveren om jongeren te bereiken) slaagde De Standaard erin  nooit geziene verkoopcijfers voor te leggen. Ook de daling in print werd naadloos opgevangen door de stevige groei van online en/of zadi abonnementen (zadi staat voor digitaal in de week en print in het weekend). Verwacht wordt dat De Standaard eind 2020 evenveel digitale abonnementen zal hebben als print, en dit in een dalende markt. Het vertrouwen van de lezers in De Standaard was dus nooit zo groot.

Het Grootste Licht van De Standaard

Het Grootste Licht Eén van de vele events van De Standaard

Best Use of Native & Content

Bij de verkiezing van ‘De Plezantste Gemeente van Vlaanderen‘ onderzoekt Het Nieuwsblad één jaar lang wat jouw gemeente uniek en plezant maakt. Aan de hand van 8 thema’s lichten ze alle 300 gemeenten door. Ideaal om jouw buurt op een andere manier te leren kennen.

Mediahuis Brand Studio, de native content cel van Mediahuis Advertising, legde als eerste Vlaamse speler de rechtstreekse link tussen de thema’s van een journalistiek project en de native campagne van een adverteerder. Door een breed partnerschap met zowel AXA als Het Nieuwsblad op poten te zetten slaagden beiden er in hun kpi’s te halen. Bovendien werd door het native-charter van Mediahuis de journalistieke onafhankelijkheid ten alle tijden gegarandeerd.

‘Dankzij de native campagne en de slimme merkintegraties bij De Plezantste Gemeente van Vlaanderen, zijn we er bij AXA in geslaagd een significante stijging te creëren in 2019 qua commerciële leads voor onze verzekeringen’

– Gianni De Muynck, woorvoerder AXA

De Plezantste Gemeente van Vlaanderen

Heb je graag advies over een op maat gemaakt communicatieplan?

Recent toegevoegde artikelen

Bekijken
Mediahuis Advertising introduceert AdStudio, een one-stop-shop voor online campagnes.
Mediahuis Advertising introduceert AdStudio, een salestool en one-stop-shop voor het plaatsen van campagnes op de nieuwssites van Mediahuis in combinatie met Facebook, Instagram en Google Search.

 

De regie wil hiermee voornamelijk de markt van de kleinere KMO’s en handelaars servicen, voor wie het opzetten van digitale campagnes vaak nog als complex ervaren wordt. Tegelijkertijd verstevigt Mediahuis Advertising op die manier haar digitale positie in de Belgische advertentiemarkt.Voor de ontwikkeling van de tool werd beroep gedaan op Nexta, een Deense softwarepartij die reeds verschillende Europese uitgevers en classifieds websites in hun digitale transformatie heeft geholpen.

Bekijken
Het wordt een warme zomer bij Mediahuis Advertising!

De zomer van 2020 wordt er één om nooit te vergeten: onze vakantieplannen zijn stevig door mekaar geschud en het coronavirus besliste dat we op een andere manier op vakantie zullen gaan. Maar dat hoeft niet slecht te zijn, want wij bij Mediahuis Advertising garanderen een warme zomer met het nieuwe inspiratieplatform BLIJF.

Bekijken
Webinar | Wat na Corona?

We zitten ondertussen al enkele weken in ‘ons kot’, al zien we de kier richting buitenwereld elke dag groter worden.
Wat staat er ons te wachten in deze nieuwe wereld? En hoe gaan we hiermee om op het gebied van marketing en communicatie?