Een campagne op maat

De juiste doelgroep met de juiste boodschap bereiken? Wij helpen je graag verder!

01 MH Brand Studio

Consumenten willen merkverhalen die een meerwaarde bieden en waarmee ze zich verbonden voelen. De native advertising specialisten van MH Brand Studio helpen jou om op een creatieve manier over je merk te communiceren, in lijn met het DNA van onze merken en nauw aansluitend bij de interesses van onze lezers. Op die manier kunnen we jouw merk en haar doelgroepen op een geloofwaardige manier – via onze platformen en aan de hand van de juiste formats – met elkaar in contact te brengen.

02 MH Data Studio

De juiste doelgroep bereiken is essentieel voor een geslaagde campagne. Naast een ruim aanbod van kant-en-klare segmenten, bieden we ook een gepersonaliseerde dataservice. De data scientists van MH Data Studio helpen adverteerders om doelgroepen op maat van hun merk te bouwen. Want hoe gerichter een campagne wordt uitgeleverd, hoe relevanter de boodschap voor de consument wordt en hoe performanter de resultaten zijn. Transparantie en respect in relatie met zowel onze lezers als adverteerders zal hierin steeds voorop worden gesteld.

03 The Pool

Vanuit de nood om langs regiezijde een single point of contact te hebben bij het opzetten van een nationale, crossmediale campagne, is The Pool ontstaan. The Pool is een samenwerking tussen Mediahuis, Sanoma en SBS Belgium. Door hun verschillende media via één aanspreekpunt in één campagne te integreren, kunnen er creatieve projecten op maat gemaakt worden, steeds in overleg met het merk, het media agency en het creatieve bureau. The Pool coördineert ieder project van a tot z.

 

Meer info?